Hedelmäinen juusto-savukalasalaatti

Hedelmäinen juusto-savukalasalaatti
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Hedelmäinen juusto-savukalasalaatti

Hedelmäinen juusto-savukalasalaatti

Meloni raikastaa kesäistä savukalasalaattia. Tämä salaatti sopii täydellisesti kuumien kesäpäivien lounaaksi.

Valmistusaika

Työaika
20 min
Yhteensä
20 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
200 g
leipäjuustoa
½ (500 g)
makeaa melonia
200 g
salaattia esim. tammenlehti tai rucola
1 pieni
punasipuli
200 g
kylmäsavustettua kirjolohta viipaleina
tilliä
sitruunalohkoja

Kastike

1 prk (200 g)
1 rkl
sinappia
2 rkl
hienonnettua tilliä

Ohje

  1. Kuutioi juusto ja meloni, revi pesty salaatti, leikkaa sipuli ohuiksi renkaiksi.
  2. Kokoa aineksista kaunis salaatti laakealle vadille. Lisää lohiviipaleet ja koristele tillillä ja sitruunalohkoilla.
  3. Sekoita kastike ja tarjoa erikseen salaatin kanssa. Tarjoa alku- tai pääruokasalaattina tuoreen leivän kanssa

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
91 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›