Hedelmäinen juusto-savukalasalaatti

Hedelmäinen juusto-savukalasalaatti

Meloni raikastaa kesäistä savukalasalaattia. Tämä salaatti sopii täydellisesti kuumien kesäpäivien lounaaksi.

Ainekset4 annosta

4 annosta
200 g
leipäjuustoa
½ (500 g)
makeaa melonia
200 g
salaattia esim. tammenlehti tai rucola
1 pieni
punasipuli
200 g
kylmäsavustettua kirjolohta viipaleina
tilliä
sitruunalohkoja

Kastike

1 prk (200 g)
1 rkl
sinappia
2 rkl
hienonnettua tilliä

Ohje

  1. Kuutioi juusto ja meloni, revi pesty salaatti, leikkaa sipuli ohuiksi renkaiksi.
  2. Kokoa aineksista kaunis salaatti laakealle vadille. Lisää lohiviipaleet ja koristele tillillä ja sitruunalohkoilla.
  3. Sekoita kastike ja tarjoa erikseen salaatin kanssa. Tarjoa alku- tai pääruokasalaattina tuoreen leivän kanssa

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
91 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g
Kalsium
164 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›