Hedelmäinen pähkinäkala

Hedelmäinen pähkinäkala
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Hedelmäinen pähkinäkala

Hedelmäinen pähkinäkala

Helppo kalaruoka saa uutta makua maukkaasta liemestä sekä pähkinöistä ja rusinoista.

Valmistusaika

Työaika
15 min
uunissa
50 min
Yhteensä
1 h 5 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset6 annosta

6 annosta
n. 1 kg
kirjolohifileetä tai pakasteseitä

Mausteliemi

2 dl
2 tl
tuoretta korianteria
½ tl
rouhittua mustapippuria
2 rkl
tuoretta inkivääriä
2 - 3
valkosipulin kynttä
½ tl
suolaa

Päälle

2 dl
½ dl
cashewpähkinöitä rouhittuna
½ dl
rusinoita hienonnettuna

Ohje

  1. Nosta kala vuokaan, nahkapuoli alaspäin. Yhdistä mausteliemen aineet keskenään ja kaada vuokaan. Anna maustua jääkaapissa muutaman tunnin ajan.
  2. Kaada päälle kerma. Kypsennä 200 asteessa 30 - 40 min. Ripottele pinnalle pähkinät ja rusinat. Kypsennä vielä 15 min.
  3. Koristele halutessasi korianterilla. Tarjoa keitetyn riisin kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
157 kcal
Proteiini
12 g
Hiilihydraatit
5 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›