
Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 2 verigreippiä
- 3-4 kiiviä
-
1 prk (200 g)
Valio pehmeää raejuustoaValio pehmeä raejuusto on maultaan mietoa ja maukasta. Se sisältää hieman enemmän rasvaa (2,4 %)…
- 0 kg hunajaa
Jaa resepti
Ohje
- Kuori terävällä veitsellä greipit työlaudalla niin, että leikkaat samalla pinnasta pois valkoisen osan. Lohko greipit veitsellä kalvottomiksi, poista siemenet. Kuori ja viipaloi kiivit
- Annostele tarjoilukulhoihin hedelmäpaloja ja raejuustoa. Valuta päälle halutessasi hunajaa. Tarjoa välipalaksi.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
47 kcal
Proteiini
3,4 g
Hiilihydraatti
4,9 g
Rasva
1 g
Tyydyttynyt rasva
0,4 g
Ravintokuitu
1,3 g
Suola
0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- hunajaa