Siirry sisältöön
Hedelmäinen piristys

Hedelmäinen piristys

Pirtsakka välipala paloitellaan verigreipistä ja kiivistä. Annoksen täyttävyyttä lisää raejuusto.

Hedelmäinen piristys

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 2 verigreippiä
  • 3-4  kiiviä
  • 1 prk (200 g)
    Valio pehmeää raejuustoa
    Valio pehmeä raejuusto on maultaan mietoa ja maukasta. Se sisältää hieman enemmän rasvaa (2,4 %)…
    Valio pehmeä raejuusto 200 g
  • 0 kg hunajaa

Ohje

  1. Kuori terävällä veitsellä greipit työlaudalla niin, että leikkaat samalla pinnasta pois valkoisen osan. Lohko greipit veitsellä kalvottomiksi, poista siemenet. Kuori ja viipaloi kiivit
  2. Annostele tarjoilukulhoihin hedelmäpaloja ja raejuustoa. Valuta päälle halutessasi hunajaa. Tarjoa välipalaksi.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 47 kcal
Proteiini 3,4 g
Hiilihydraatti 4,9 g
Rasva 1 g
Tyydyttynyt rasva 0,4 g
Ravintokuitu 1,3 g
Suola 0,2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • hunajaa
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search