Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Hedelmäjuustokakku

Hedelmäjuustokakkuun käytetään helppoja säilykehedelmiä. Koristele kakku haluamillasi hedelmillä ja marjoilla.

Hedelmäjuustokakku
Hedelmäjuustokakku

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta

Pohja

  • 175 g Domino-keksejä
  • 50 g
    Valio voita
    Kun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
    Valio voi 500 g normaalisuolainen

Täyte

  • 2 tlk (à 420/240 g) säilykemangoa
  • 8 liivatelehteä
  • 2 rkl säilykehedelmien lientä
  • 2 rasiaa (à 200 g)
    Valio Viola® maustamatonta tuorejuustoa
    Valio Viola® maustamaton on raikas ja täyteläinen tuorejuusto, joka sopii arkeen ja juhlaan, ruuanlaittoon sekä…
    Valio Viola® e200 g maustamaton tuorejuusto laktoositon
  • 1 rkl sitruunamehua
  • 1 dl sokeria
  • 2 dl
    Valio Keittiön kuohukermaa
    Valio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Yhdistimme luottotuotteet ja reseptit, jotta sinä…
    Valio Keittiön kuohukerma 2 dl

Koristeluun

  • 0 kg tuoreita hedelmiä ja marjoja

Ohje

  1. Pingota Ø 22 - 24 cm:n irtopohjavuoan pohjalle leivinpaperi
  2. Hienonna keksit ja sekoita joukkoon voisula. Levitä seos vuoan pohjalle
  3. Valuta ja soseuta hedelmät (ota lientä talteen). Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä 5 min. Purista liivatelehdistä vesi pois ja liuota ne kiehuvan kuumaan säilykehedelmien liemeen.
  4. Vatkaa tuorejuuston joukkoon liivate ja hedelmäsose. Lisää seokseen sitruunamehu ja sokeri sekä lopuksi vaahdotettu kerma. Kaada seos vuokaan. Peitä vuoka kelmulla tai foliolla.
  5. Anna kakun hyytyä ja maustua jääkaapissa mieluiten seuraavaan päivään. Irrota kakku vuoasta ja koristele viipaloiduilla hedelmillä sekä marjoilla.
  6. (Valmista hyytelösokerista kiille pakkauksen ohjeen mukaan. Sivele kiillettä hedelmille ja marjoille.)

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 246 kcal
Proteiini 4,1 g
Hiilihydraatti 18,9 g
Rasva 16,4 g
Tyydyttynyt rasva 9,7 g
Ravintokuitu 1,2 g
Suola 0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • tuoreita hedelmiä
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search