Hedelmäpiiras

Hedelmäpiiras

Raikkaan hedelmäistä tarjottavaa kahvipöytään. Voit käyttää piiraaseen joko sitruunalla tai vaniljalla maustettua herkullista rahkaa.

1 h 5 min
keskitaso
244 kcal / 100g
0

Ainekset8 annosta

8 annosta

Pohja

125 g
1 dl
sokeria
1
kananmuna
1 ½ dl
vehnäjauhoja
1 dl
perunajauhoja
1 tl
leivinjauhetta

Täyte

2 pientä tlk
ananaspaloja

tai 1 tlkpersikkaa
2 prk (à 200 g)

Pinnalle

3 rkl
kookoshiutaleita

tai 3 rklmantelilastuja

Ohje

  1. Vaahdota voi ja sokeri. Vatkaa joukkoon muna. Yhdistä kuivat aineet ja lisää taikinaan. Taputtele taikina piirasvuoan (Ø 27 cm) pohjalle ja reunoille.
  2. Valuta hedelmät siivilässä. Painele ananaspaloja kevyesti, jotta ylimääräinen neste valuu pois. Jos käytät persikkaa, leikkaa ne pieniksi kuutioiksi. Levitä taikinapohjalle situuna- tai vaniljarahka. Ripottele päälle hedelmäpalat sekä kookoshiutaleet tai mantelilastut.
  3. Paista uunin alimmalla tasolla 175 asteessa n. 40 min tai kunnes piiras on kypsä.
Vinkki

Vinkki

Korvaa taikina valmiilla murotaikinalla (1 pak / 400 g). Sulata taikinalevy pakkauksen ohjeen mukaan. Taputtele taikina uunivuoan pohjalle ja reunoille.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
244 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
28 g
Rasva
13 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g
Kalsium
48 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›