Hedelmäriisi

Hedelmäriisi

Tässä jälkiruoassa riisit saavat makua, kun ne keitetään omenamehussa. Hedelmät tuovat jälkiruokaan väriä ja raikkautta. Koristele annokset pistaasipähkinöillä ja nauti aterian päätökseksi.

30 min
keskitaso
150 kcal / 100g
0

Ainekset6 annosta

6 annosta
1 dl
basmatiriisiä tai jasmiiniriisiä
n. 4 dl
2 - 3 rkl
sokeria
1 tl
vaniljasokeria
1 rkl
sitruunamehua
1 (250 g)
kypsä mango

tai 1 tlksäilykepersikoita
2 dl
viinirypäleitä
2 dl

Pinnalle

suolattomia pistaasipähkinöitä rouhittuna

Ohje

  1. Keitä riisejä mehussa, kunnes ne ovat kypsiä ja mehu on imeytynyt riiseihin. (Lisää keittämisen aikana tarvittaessa hiukan mehua.) Jäähdytä.
  2. Lisää sokerit, sitruunamehu sekä valutetut, pieniksi paloiksi leikatut hedelmät. Vatkaa kerma vaahdoksi. Yhdistä muihin aineisiin
  3. Jaa annoslaseihin ja koristele. Tarjoa kylmänä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
150 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
17 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,0 g
Kalsium
20 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›