Hedelmäsalaatti

Hedelmäsalaatti
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Hedelmäsalaatti

Hedelmäsalaatti

Pienellä vaivalla saat appelsiininkuorista näyttävät tarjoiluastiat hedelmäsalaatille.

Valmistusaika

Työaika
25 min
Yhteensä
25 min

Vaikeustaso

Kokenut kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset2 annosta

2 annosta
2 isoa
appelsiinia
1 (125 g)
makea omena
250 g
siemenettömiä viinirypäleitä
2 tl
mintun tai sitruunamelissan lehtiä hienonnettuna

Kinuskikastike (saanto n. 2 1/2 dl)

1 prk (3,3 dl)
2 dl
fariinisokeria

Ohje

  1. Leikkaa pestyistä appelsiineista "hattu" eli n. 1/4 pois. Säästä ne. Koverra appelsiinin hedelmäliha greippi- tai juuresveitsellä varovasti kuoren sisältä niin, että saat kuorista tarjoiluastiat jälkiruoalle.
  2. Poista valkoiset kuoren osat ja siemenet. Kuutioi hedelmäliha.
  3. Kuori omena. Leikkaa pieniksi kuutioiksi. Halkaise viinirypäleet. Sekoita kaikki hedelmäpalat keskenään. Lisää hienonnetut yrttilehdet.
  4. Annostele salaatti appelsiinin kuoriin.
  5. Valmista kinuskikastike : Keitä kermaa ja fariinisokeria hiljalleen kattilassa välillä sekoitellen n. 5 min.
  6. Kaada hieman lämmintä kinuskikastiketta hedelmäsalaatin päälle ja lisää "hatut".

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
158 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatit
18 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,0 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›