Hedelmillä täytetty syrnikki

Hedelmillä täytetty syrnikki
Tehnyt IlonaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Ilona Valio Koekeittiöstä

Hedelmillä täytetty syrnikki

Hedelmillä täytetty syrnikki

Syrnikki on on rahkalettunen, jokä tässä ohjeessa valmistetaan täytetyn munakkaan tapaan. Maitorahkaa ja pehmeää raejuustoa käyttämällä pääsee jäljittelemään hienosti alkuperäistä makua.

Valmistusaika

Työaika
25 min
Yhteensä
25 min

Vaikeustaso

Aloitteleva leipoja
33 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
125 g
1 prk (200 g)
3
kananmunaa
¾ dl
sokeria
2 tl
vaniljasokeria
1/2 - 1 dl
rusinoita
1 dl
vehnäjauhoja

Paistamiseen

Täyte ja tarjoiluun

1 tlk (227/137 g)
ananaspaloja
1
banaani
2 dl
1 rkl
sokeria

Ohje

  1. Laita ensin täytteen ananaspalat lävikköön valumaan.
  2. Sekoita maitorahka, raejuusto, munat, sokerit ja rusinat kulhossa. Lisää lopuksi vehnäjauhot. Sekoita.
  3. Kuumenna rasva isossa Ø 23 cm:n paistinpannussa. Kaada rahkaseos tasaisesti pannulle. Kypsennä miedolla/keskilämmöllä kannen alla.
  4. Kun massa on hyytynyt munakkaan tapaan, levitä ananaspalat ja viipaloitu banaani paistoksen toiselle puoliskolle.
  5. Käännä täyttämätön osa varovasti kanneksi. Kypsennä miedolla lämmöllä vielä hetki.
  6. Valuta/siirrä täytetty syrnikki pannulta tarjoilulautaselle. Koristele halutessasi tomusokerilla.
  7. Tarjoa vaahdotetun, sokerilla makeutetun kermavaahdon kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
175 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
18 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.