Hedelmillä täytetty syrnikki

Hedelmillä täytetty syrnikki

25 min
helppo
193 kcal / 100g
5
5

Syrnikki on venäläistä alkuperää oleva rahkalettunen. Tässä ohjeessa syrnikki tehdään täytetyn munakkaan tapaan - kätevää. Maitorahkaa ja pehmeää raejuustoa käyttämällä pääsee jäljittelemään hienosti alkuperäistä makua.

Ainekset

4 annosta
½ prk (à 250 g)
1 prk (200 g)
3
kananmunaa
¾ dl
sokeria
2 tl
vaniljasokeria
1/2 - 1 dl
rusinoita
1 dl
vehnäjauhoja

Paistamiseen

Täyte ja tarjoiluun

1 tlk (227/137 g)
ananaspaloja
1
banaani
2 dl
1 rkl
sokeria

Ohje

  1. Laita ensin täytteen ananaspalat lävikköön valumaan.
  2. Sekoita maitorahka, raejuusto, munat, sokerit ja rusinat kulhossa. Lisää lopuksi vehnäjauhot. Sekoita.
  3. Kuumenna rasva isossa Ø 23 cm:n paistinpannussa. Kaada rahkaseos tasaisesti pannulle. Kypsennä miedolla/keskilämmöllä kannen alla.
  4. Kun massa on hyytynyt munakkaan tapaan, levitä ananaspalat ja viipaloitu banaani paistoksen toiselle puoliskolle.
  5. Käännä täyttämätön osa varovasti kanneksi. Kypsennä miedolla lämmöllä vielä hetki.
  6. Valuta/siirrä täytetty syrnikki pannulta tarjoilulautaselle. Koristele halutessasi tomusokerilla.
  7. Tarjoa vaahdotetun, sokerilla makeutetun kermavaahdon kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
193 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
18 g
Rasva
10 g
Suola
0,2 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
25 mg
D-vitamiini
1 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)