Hehkupäärynät

Hehkupäärynät
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Hehkupäärynät

Hehkupäärynät

Joulunajan kevyempi jälkiruoka syntyy päärynöistä, jotka marinoidaan Hehku juomassa. Tarjoa mausteiset päärynät kermavaahdon kanssa.

Valmistusaika

Työaika
20 min
tekeytyminen
10 h
Yhteensä
10 h 20 min

Vaikeustaso

Kokenut kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset6 annosta

6 annosta
3
päärynää
5 dl
Valio Hehku juomaa
2 rkl
sokeria

Koristeluun

1 dl
½ tl
vaniljasokeria
2 tl
sokeria
½ tl
kanelia

Ohje

  1. Kuori päärynät. Halkaise ja poista siemenkodat. Leikkaa päärynän kuperalta puolelta pieni pala pois, jotta ne pysyvät tukevasti lautasella.
  2. Sekoita Hehku ja sokeri kattilassa ja lisää päärynän puolikkaat joukkoon. Anna maustua jääkaapissa yön yli.
  3. Keitä seuraavana päivänä päärynöitä Hehku juomassa n. 10 min. Nosta pehmeät päärynät Hehku juomasta, valuta. Kuuman Hehku juoman voit tarjota juomana.
  4. Vaahdota kerma pehmeäksi vaahdoksi ja mausta. Laita päärynänpuolikkaat jälkiruokalautasille ja koristele kermavaahdolla.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
84 kcal
Proteiini
0 g
Hiilihydraatit
12 g
Rasva
4 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,0 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›