Helpot korvapuustit

Helpot korvapuustit
Tehnyt JaanaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Jaana Valio Koekeittiöstä

Helpot korvapuustit

Helpot korvapuustit

Nyt on helppoa! Taikina kaupan pakastealtaasta ja täyte maitokaapin kylmähyllystä. Nämä korvapuustit eivät siis vaadi kuin taikinan sulattamisen ja kaulimisen, sen jälkeen väliin levitetään maukas kanelikreemi. Rullataan, leikataan paloiksi ja muotoillaan puustit. Uuni hoitelee loput.

Valmistusaika

Työaika
10 min
sulatus
1 h
kohotus
20 min
uunissa
10 min
Yhteensä
1 h 40 min

Vaikeustaso

Aloitteleva leipoja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

11 arvostelu

Ainekset9 Henkilölle

9
1 pkt (400 g)
valmista pakastepullataikinaa

Täyte

1 prk (200 g)

Lisäksi

1
kananmuna voiteluun
raesokeria pinnalle koristeluun

Ohje

  1. Sulata valmis pullataikina.
  2. Kauli taikina suorakaiteenmuotoiseksi levyksi ja levitä sille kanelikreemi. Kääri taikinalevy rullaksi pitkältä sivulta. Nosta leivinpaperin päälle uunipellille. Jätä saumakohta alapuolelle. Leikkaa rulla terävällä veitsellä vinottain kolmikulmaisiksi paloiksi. Nosta palat pystyyn kapea kohta ylöspäin. Paina sormella kapea kohta alas pöytään saakka, näin leikkauspinnat nousevat ylös. Kohota liinan alla.
  3. Voitele kohonneet puustit ja ripottele pinnalle raesokeria. Paista uunin keskiosassa 200 asteessa n. 10 min.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
300 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
52 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.