Helppo banaani-kinuskijäätelö

Helppo banaani-kinuskijäätelö

Helppoakin helpompi jäätelö syntyy kahdesta raaka-aineesta: banaanista ja tuorejuustosta. Jäätelön rakenne on samettisen pehmeä ja mikä parasta, jäätelön makeutta voi helposti säätää omaan suuhun sopivaksi. Kun käytät jo hiukan tummentuneita banaaneja, ei jäätelöön tarvitse lisätä sokeria lainkaan.

Ainekset2 annosta

2 annosta
2
banaania
1 rasia (200 g)
2 rkl
kaakaojauhetta

Ohje

  1. Kuori banaanit. Laita tehosekoittimen kulhoon tai muuhun kulhoon pariin osaan taitettuna.
  2. Lisää tuorejuusto (ja halutessasi kaakaojauhe), soseuta tasaiseksi teho- tai sauvasekoittimella.
  3. Siirrä kannelliseen rasiaan ja pakasta n. 2 h. Tee kuumaan veteen kastetulla jäätelökauhalla palloja.
  4. Pikapehmis

  5. Kuori banaanit. Leikkaa n. 5 cm:n pituisiksi paloiksi. Laita kannellisessa rasiassa pakastimeen väh. 2 h.
  6. Laita jäiset banaanit ja tuorejuusto tehosekoittimeen. Käytä konetta, kunnes seos on tasaista.
  7. Nauti heti. Jos pehmistä jää yli, sen voi pakastaa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
173 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
14 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
7 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g
Kalsium
2 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›