Helppo banaani-suklaajäätelö

Helppo banaani-suklaajäätelö

Helppoakin helpompi jäätelö syntyy kahdesta raaka-aineesta: banaanista ja tuorejuustosta. Jäätelön rakenne on samettisen pehmeä ja mikä parasta, jäätelön makeuttaa voi helposti säätää omaan suuhun sopivaksi. Kun käytät jo hiukan tummentuneita banaaneja, ei jäätelöön tarvitse lisätä sokeria lainkaan.

Ainekset2 annosta

2 annosta
2
banaania
1 rasia (200 g)

Ohje

  1. Kuori banaanit. Laita tehosekoittimen kulhoon tai muuhun kulhoon pariin osaan taitettuna.
  2. Lisää tuorejuusto, soseuta tasaiseksi teho- tai sauvasekoittimella.
  3. Siirrä kannelliseen rasiaan ja pakasta n. 2 h. Tee kuumaan veteen kastetulla jäätelökauhalla palloja.
  4. Pikapehmis

  5. Kuori banaanit. Leikkaa n. 5 cm:n pituisiksi paloiksi. Laita kannellisessa rasiassa pakastimeen väh. 2 h.
  6. Laita jäiset banaanit ja tuorejuusto tehosekoittimeen. Käytä konetta, kunnes seos on tasaista.
  7. Nauti heti. Jos pehmistä jää yli, sen voi pakastaa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
171 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
13 g
Rasva
11 g
Suola
0,3 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
2 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)