Helppo juustokastike pastalle

Helppo juustokastike pastalle
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Helppo juustokastike pastalle

Helppo juustokastike pastalle

Helppo ja todella nopea juustokastike syntyy vähistä aineksista. Käytä juustokastiketta sellaisenaan pastan kastikkeena tai lasagnessa. Voit halutessasi myös lisätä tuoreita hienonnettuja yrttejä.

Valmistusaika

Työaika
5 min
Yhteensä
5 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

11 arvostelu

Ainekset2 annosta

2 annosta
2 dl
1 pussi (150 g)
1
valkosipulin kynsi
mustapippuria myllystä

Ohje

  1. Kaada ruokakerma teflonkattilaan. Lisää juustoraaste. Kuumenna samalla sekoittaen, kunnes juusto sulaa. Mausta murskatulla valkosipulin kynnellä ja mustapippurilla.
  2. Sekoita kastike vastakeitetyn pastan joukkoon. Kata pöytään Valio emmental raastetta, jota voi ripotella annosten päälle.
Vinkki

Vinkki

Lisää kastikkeen joukkoon halutessasi jotain seuraavista aineksista:* 150 g sulatettuja ja valutettuja katkarapuja ja 1 - 2 rkl tilliä.* 1 hienonnettu sipuli ja n. 150 g (2 - 3 dl) paistettuja sieniä, ripaus rakuunaa tai meiramia.* 1 hienonnettu ja pannulla kuullotettu sipuli, 50 g kuutioitua palvikinkkua ja 1 rkl persiljaa* 1 tlk veteen säilöttyä tonnikalaa ja 1 - 2 valkosipulin kynttä ja 1 - 2 rkl tilliä.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
258 kcal
Proteiini
13 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
21 g
Tyydyttynyt rasva
13 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›