Helppo mämmirahka

Tehnyt IlonaValio KoekeittiöstäTehnyt Ilona Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Ilona
Valio Koekeittiöstä

Helppo mämmirahka

Helppo mämmirahka

Herkullisesta maustetusta rahkasta ja mämmistä valmistuu pääsiäisen jälkiruoka tuossa tuokiossa. Pyöräytä rahka pesäksi lautaselle ja täytä se mämmillä. Lisää pääsiäsrakeita ja tuoretta minttua tai viimeistele mielimauillasi: pähkinöillä, marengeilla, kekseillä tai muilla suklaamakeisilla.

Tehnyt IlonaValio KoekeittiöstäTehnyt Ilona Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Ilona
Valio Koekeittiöstä

Ainekset2 annosta

2 annosta
1 prk (200 g)
Valio maustettua rahkaa lakka

tai 1 prkValio maustettua rahkaa appelsiini
1 pikari (100 g)
mämmiä
2 tl
(pieniä)
suklaamunia (pääsiäisrae)
mintunlehtiä

Ohje

  1. Pyöräytä rahka lusikalla pesäksi (reunat korkeammat kuin keskusta) lautaselle.
  2. Mausta/notkista mämmi halutessasi tilkkasella nestettä. Täytä rahkapesä mämmillä.
  3. Viimeistele suklaarakeilla ja mintulla.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
195 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
21 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›