Helppo mämmirahka

Helppo mämmirahka
Tehnyt IlonaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Ilona Valio Koekeittiöstä

Helppo mämmirahka

Helppo mämmirahka

Herkullisesta maustetusta rahkasta ja mämmistä valmistuu pääsiäisen jälkiruoka tuossa tuokiossa. Pyöräytä rahka pesäksi lautaselle ja täytä se mämmillä. Lisää pääsiäsrakeita ja tuoretta minttua tai viimeistele mielimauillasi: pähkinöillä, marengeilla, kekseillä tai muilla suklaamakeisilla.

Valmistusaika

Työaika
10 min
Yhteensä
10 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset2 annosta

2 annosta
1 prk (200 g)
Valio maustettua rahkaa lakka

tai 1 prkValio maustettua rahkaa appelsiini
1 pikari (100 g)
mämmiä
2 tl
(pieniä)
suklaamunia (pääsiäisrae)
mintunlehtiä

Ohje

  1. Pyöräytä rahka lusikalla pesäksi (reunat korkeammat kuin keskusta) lautaselle.
  2. Mausta/notkista mämmi halutessasi tilkkasella nestettä. Täytä rahkapesä mämmillä.
  3. Viimeistele suklaarakeilla ja mintulla.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
195 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
21 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›