Siirry sisältöön
Helppo mämmirahka

Helppo mämmirahka

Herkullisesta maustetusta rahkasta ja mämmistä valmistuu pääsiäisen jälkiruoka tuossa tuokiossa. Pyöräytä rahka pesäksi lautaselle ja täytä se mämmillä. Lisää pääsiäsrakeita ja tuoretta minttua tai viimeistele mielimauillasi: pähkinöillä, marengeilla, kekseillä tai muilla suklaamakeisilla.

Helppo mämmirahka

Ainekset

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta

Ohje

  1. Pyöräytä rahka lusikalla pesäksi (reunat korkeammat kuin keskusta) lautaselle.
  2. Mausta/notkista mämmi halutessasi tilkkasella nestettä. Täytä rahkapesä mämmillä.
  3. Viimeistele suklaarakeilla ja mintulla.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 179 kcal
Proteiini 6,1 g
Hiilihydraatti 21,7 g
Rasva 7 g
Tyydyttynyt rasva 4,1 g
Ravintokuitu 1,5 g
Suola 0,1 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • mintunlehtiä
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search