Helppo mämmirahka

Helppo mämmirahka

Herkullisesta maustetusta rahkasta ja mämmistä valmistuu pääsiäisen jälkiruoka tuossa tuokiossa. Pyöräytä rahka pesäksi lautaselle ja täytä se mämmillä. Lisää pääsiäsrakeita ja tuoretta minttua tai viimeistele mielimauillasi: pähkinöillä, marengeilla, kekseillä tai muilla suklaamakeisilla.

Ainekset2 annosta

2 annosta
1 prk (200 g)
Valio maustettua rahkaa lakka

tai 1 prkValio maustettua rahkaa appelsiini
1 pikari (100 g)
mämmiä
2 tl
(pieniä)
suklaamunia (pääsiäisrae)
mintunlehtiä

Ohje

  1. Pyöräytä rahka lusikalla pesäksi (reunat korkeammat kuin keskusta) lautaselle.
  2. Mausta/notkista mämmi halutessasi tilkkasella nestettä. Täytä rahkapesä mämmillä.
  3. Viimeistele suklaarakeilla ja mintulla.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
195 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
21 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,1 g
Kalsium
34 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)