Helppo suklaakreemi voikakkupohjaan

Tehnyt AnnaValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Anna
Valio Koekeittiöstä

Helppo suklaakreemi voikakkupohjaan

Helppo suklaakreemi voikakkupohjaan

Helpon suklaakreemin ohje on jokaisen leipurin luottoapulainen. Suklaakreemi on rakenteeltaan samettinen ja sileä. Se on omiaan täytteeksi ja kuorrutteeksi mehevälle suklaakakulle, Koristelupursotuksiin ja toimii myös kakun pohjustamisessa ennen sokerimassan laittoa.

Tehnyt AnnaValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Anna
Valio Koekeittiöstä

Ainekset3 pieneen täyteväliin ja pinnalle

3 pieneen täyteväliin ja pinnalle
2 prk (à 2,5 dl)
200 g
sormisuolaa

Ohje

  1. Keitä suklaakerma välillä sekoitellen, kunnes se muuttuu paksuksi kastikkeeksi.
  2. Vaahdota huoneenlämpöinen voi ja lisää joukkoon jäähtynyt kastike.
  3. Vaahdota, kunnes kreemi on kiiltävää ja kuohkeaa.
  4. Mausta halutessasi ripauksessa suolaa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
409 kcal
Proteiini
1 g
Hiilihydraatit
15 g
Rasva
39 g
Tyydyttynyt rasva
23 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›