Herneshotti

Herneshotti

Hauska herneshotti piristää noutopöydässä. Toki voit tarjoilla sen myös perinteisemmin lämpimänä keittoruokana lautasilta.

15 min
helppo
72 kcal / 100g
0

Ainekset5 dl

5 dl
1 pussi (200 g)
pakasteherneitä
2 ½ dl
vettä
½
kasvisliemikuutiota
½ rasiaa (à 200 g)

Pinnalle

seesaminsiemeniä paahdettuna

Ohje

  1. Keitä herneitä kasvisliemessä 2 min. Soseuta sauvasekoittimella. Paseeraa seos eli kaada siivilään ja painele herneitä lusikalla siivilän läpi. Jätä kuoret siivilään.
  2. Lisää sileään soseeseen Viola, sekoittele ja kuumenna kiehuvaksi.
  3. Tarjoa kylmänä tai kuumana shottilaseista buffet-pöydässä. Koristele annokset.
  4. Yhteen annokseen riittää n. 3/4 dl herneshottia riippuen siitä, mitä muuta on tarjolla.
Vinkki

Vinkki

* Mausta herneshotti 2 - 3 tl:lla hienonnettua tilliä, jos kaipaat lisämakua* Valmista halutessasi hernesosekeitoksi ja tarjoa tavalliseen tapaan keittolautasilta. Varaa alkukeittoa annokseen n. 2 dl / ruokailija.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
72 kcal
Proteiini
3 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
2,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›