Hienoin mustaleima cocktailpala

Reseptiyhteistyö: gloria-blog-awards--menu/luonno

Hienoin mustaleima cocktailpala

Reseptiyhteistyö: gloria-blog-awards--menu/luonno

5 min

Mustaleiman ja oliivin liitto on mainio makuyhdistelmä!

Ainekset

100 g
Valio Hienoin Mustaleima™
10 kpl
Taggiasca-oliiveja
oliiviöljyä

Ohje

  1. Leikkaa huoneenlämpöinen juusto viideksi kuutioksi.
  2. Pyöräytä juustokuutiot reilussa määrässä oliiviöljyä.
  3. Laita cocktailtikkuun yksi juustokuutio ja kaksi Taggiasca-oliivia.
  4. Voilà, cocktailpalat ovat valmiit nautittaviksi!
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Reseptiyhteistyö