Hirssi-aprikoosipuuro

Hirssi-aprikoosipuuro
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Hirssi-aprikoosipuuro

Hirssi-aprikoosipuuro

Keitä hirssistä ja aprikoosista maidoton puuro, jossa on runsaasti rautaa. Maidon sijaan puuro keitetään omenatäysmehuun.

Valmistusaika

Työaika
45 min
tekeytyminen
2 h
Yhteensä
2 h 45 min

Vaikeustaso

Kokenut kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset5 annosta

5 annosta
2 ½ dl (180 g)
kuivattuja aprikooseja
5 dl
vettä
5 dl
¼ tl
suolaa
1 ½ dl
hirssihiutaleita
sokeria tai hunajaa maun mukaan

Tarjoiluun

Ohje

  1. Huuhdo aprikoosit. Mittaa kylmä vesi ja omenatäysmehu kattilaan. Leikkaa aprikoosit kahtia ja laita likoamaan vesi-mehuseokseen pariksi tunniksi.
  2. Keitä aprikooseja n. 30 min.
  3. Lisää suola ja hiutaleet, sekoita hyvin. Kypsennä n. 15 minuuttia miedolla lämmöllä välillä hämmentäen. Lisää joukkoon sokeria tai hunajaa maun mukaan.
  4. Tarjoa kylmän maidon kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
78 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
16 g
Rasva
0 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,2 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›