Hunajabroileripelti

Hunajabroileripelti
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Hunajabroileripelti

Hunajabroileripelti

Helppo ja edullinen arkiruoka syntyy yhdellä pellillä. Riisit ja juurekset kypsyvät ja maustuvat pellin pohjalla ja pitävät samalla broilerinkoivet mehukkaina.

Valmistusaika

Työaika
15 min
uunissa
1 h
Yhteensä
1 h 15 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Keskustele reseptistä.

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi! Huomioithan, että vastaamme resepteihin liittyviin kysymyksiin vain <a>Valio Kuluttajapalvelun</a> kautta.

11 arvostelu

Ainekset4 annosta

4 annosta
4 dl
pitkäjyväistä riisiä
2 pientä
punasipulia
150 g
palsternakkaa
150 g
porkkanaa
6 dl
kanalientä
1 prk (2 dl)
( 2 tl
sinappia )
2 rkl
hunajaa
5 - 6 dl
vettä
1 pkt (n. 1 kg)
marinoituja broilerinkoipia

Ohje

  1. Ripottele riisit isoon uunivuokaan tai pellille. Kuori ja paloittele sipuli, palsternakka ja porkkana. Lisää vuokaan.
  2. Murustele pinnalle liemikuutio ja lisää kerma, sinappi ja hunaja ja vesi. Veden määrään vaikuttaa hiukan vuoan koko, riisien tulee kuitenkin peittyä kunnolla. Sekoittele hiukan.
  3. Nostele broilerinkoivet päällimmäiseksi. Kaada myös marinadi vuokaan.
  4. Paista uunin keskiosassa 200 asteessa n. 1 h, riippuen koipien koosta.
Vinkki

Vinkki

Tuunaa pellistä omaan makuun sopiva annos lisäämällä esim. kukkakaalia, parsakaalia, tuoreita tomaatteja, maustekastikkeita tai sitruunaa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
101 kcal
Proteiini
6 g
Hiilihydraatit
6 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,8 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.