Hunajainen pähkinärahka

Tehnyt AnnaValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Anna
Valio Koekeittiöstä

Hunajainen pähkinärahka

Hunajainen pähkinärahka

Täyteläinen kermarahka maistuu yksinkertaisesti hunajan ja sitruunaglaseerattujen pähkinöiden kanssa taivaalliselta. Raikas jälkiruoka kruunaa aterian kuin aterian.

10 min
helppo
217 kcal / 100g
2
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä
Tehnyt Anna
Valio Koekeittiöstä

Ainekset4 annosta

4 annosta
2 prk (à 200 g)
½ + ½ dl
hunajaa
1 dl
saksanpähkinöitä
yhden
sitruunan kuori

Ohje

  1. Jaa rahka neljälle lautaselle. Valuta päälle puolet hunajasta.
  2. Paahda pähkinät kuivalla pannulla. Raasta päälle sitruunankuori ja valuta loppu hunaja.
  3. Ripottele pähkinät rahka-annosten päälle.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
217 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
20 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›