Hunajainen pähkinärahka

Hunajainen pähkinärahka

Täyteläinen kermarahka maistuu yksinkertaisesti hunajan ja sitruunaglaseerattujen pähkinöiden kanssa taivaalliselta. Raikas jälkiruoka kruunaa aterian kuin aterian.

Ainekset4 annosta

4 annosta
2 prk (à 200 g)
½ + ½ dl
hunajaa
1 dl
saksanpähkinöitä
yhden
sitruunan kuori

Ohje

  1. Jaa rahka neljälle lautaselle. Valuta päälle puolet hunajasta.
  2. Paahda pähkinät kuivalla pannulla. Raasta päälle sitruunankuori ja valuta loppu hunaja.
  3. Ripottele pähkinät rahka-annosten päälle.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
217 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
20 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›