Hunajainen pähkinärahka

Hunajainen pähkinärahka
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Hunajainen pähkinärahka

Hunajainen pähkinärahka

Täyteläinen kermarahka maistuu yksinkertaisesti hunajan ja sitruunaglaseerattujen pähkinöiden kanssa taivaalliselta. Raikas jälkiruoka kruunaa aterian kuin aterian.

Valmistusaika

Työaika
10 min
Yhteensä
10 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

22 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
2 prk (à 200 g)
½ + ½ dl
hunajaa
1 dl
saksanpähkinöitä
yhden
sitruunan kuori

Ohje

  1. Jaa rahka neljälle lautaselle. Valuta päälle puolet hunajasta.
  2. Paahda pähkinät kuivalla pannulla. Raasta päälle sitruunankuori ja valuta loppu hunaja.
  3. Ripottele pähkinät rahka-annosten päälle.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
217 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
20 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›