Hunajasilakat

Hunajasilakat
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Hunajasilakat

Hunajasilakat

Hunajaiset silakat saavat makua liemestä, jonka täyteläisyys syntyy smetanasta. Helposti uunissa valmistuva herkku ei kaipaa kylkeensä keitettyjä perunoita enempää.

Valmistusaika

Työaika
15 min
uunissa
30 min
Yhteensä
45 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset6 annosta

6 annosta
600 g
silakkafileitä
1 rkl
sitruunamehua
½ rkl
kuivattua rakuunaa
¼ tl
mustapippuria myllystä
½ tl
suolaa

Liemi

2 rkl
omenaviinietikkaa
¾ dl
hunajaa
1 ½ rkl
vehnäjauhoja
2
valkosipulin kynttä
1 prk (120 g)

Pinnalle

timjamia

Ohje

  1. Levitä fileet työlaudalle nahkapuoli alaspäin. Mausta. Käännä kalan muotoon ja nosta voideltuun uunivuokaan.
  2. Sekoita liemen ainekset keskenään ja kaada vuokaan. Kypsennä 200 asteessa n. 30 min. Peitä kannella tai foliolla tarvittaessa.
  3. Lisää ennen tarjoilua pinnalle hienonnettua timjamia. Tarjoa keitettyjen perunoiden kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
198 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
10 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›