Hunajasilakat

Hunajasilakat

Hunajaiset silakat saavat makua liemestä, jonka täyteläisyys syntyy smetanasta. Helposti uunissa valmistuva herkku ei kaipaa kylkeensä keitettyjä perunoita enempää.

45 min
helppo
198 kcal / 100g
0
0

Ainekset6 annosta

6 annosta
600 g
silakkafileitä
1 rkl
sitruunamehua
½ rkl
kuivattua rakuunaa
¼ tl
mustapippuria myllystä
½ tl
suolaa

Liemi

2 rkl
omenaviinietikkaa
¾ dl
hunajaa
1 ½ rkl
vehnäjauhoja
2
valkosipulin kynttä
1 prk (120 g)

Pinnalle

timjamia

Ohje

  1. Levitä fileet työlaudalle nahkapuoli alaspäin. Mausta. Käännä kalan muotoon ja nosta voideltuun uunivuokaan.
  2. Sekoita liemen ainekset keskenään ja kaada vuokaan. Kypsennä 200 asteessa n. 30 min. Peitä kannella tai foliolla tarvittaessa.
  3. Lisää ennen tarjoilua pinnalle hienonnettua timjamia. Tarjoa keitettyjen perunoiden kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
198 kcal
Proteiini
11 g
Hiilihydraatit
10 g
Rasva
12 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,5 g
Kalsium
69 mg
D-vitamiini
11 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›