Hyvä pasta eli Mifu carbonara

Hyvä pasta eli Mifu carbonara
Tehnyt PetteriValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Petteri Valio Koekeittiöstä

Hyvä pasta eli Mifu carbonara

Hyvä pasta eli Mifu carbonara

Hyvä, mehevä pasta - sitä tämä on! Pasta carbonara on ollut innoittajana tähän mehevään pastaan, mutta pääraaka-aineena onkin kinkun sijasta Mifu ruokarae. Kokeile Mifu carbonaraa myös muilla Mifu ruokaraemauilla.

Valmistusaika

Työaika
20 min
Yhteensä
20 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

11 arvostelu

Ainekset4 annosta

4 annosta
300 g
nauhapastaa
1 pkt (330 g)
2 rkl
1 pieni (80 g)
sipuli
1
kananmuna
2 dl
1 dl
mustapippuria myllystä
1 - 2 dl
tuoretta basilikaa

Ohje

  1. Laita pasta kypsymään pakkauksen ohjeen mukaan.
  2. Paista Mifu ruokarae Oivariini rasvassa. Lisää hienonnettu sipuli.
  3. Vatkaa munan rakenne rikki kulhossa. Lisää munan joukkoon kerma ja maito.
  4. Valuta ja huuhdo keitetty pasta siivilässä ja siirrä takaisin kattilaan.
  5. Yhdistä pastaan Mifu-sipuliseos ja muna-kerma-maitoseos. Mausta pippurilla.
  6. Kuumenna hetken aikaa samalla sekoitellen, kunnes kastike saostuu. Älä kuumenna liian pitkään, jotta ruoka jää mehevän kosteaksi.
  7. Viimeistele annokset juustoraasteella ja basilikalla. Tarjoa heti.
  8. Katso halutessasi videolta, kuinka nuoret Valio stipendiaatit mifunoivat pasta carbonaran:
    https://www.youtube.com/watch?v=uUcIPe61vio

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
197 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
20 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,5 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›