Ice pops

Ice pops
Tehnyt AnnaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Anna Valio Koekeittiöstä

Ice pops

Ice popsit eli jäätikkarit ilahduttavat lapsia ja aikuisia. Kylmä tikkari viilentää kesäjuhlissa ja toivottaa vieraat tervetulleiksi lystikkäällä tavalla.

Valmistusaika

Työaika
10 min
pakastimessa
4 h
Yhteensä
4 h 10 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset12 tikkaria

12 tikkaria
2 dl
2 rkl
likööriä , esim. Omena tai Passoa

Ohje

  1. Sekoita halutessasi likööri mehuun. Voit käyttää myös pelkkää mehujuomaa. Kaada silikonisiin jääpalamuotteihin. Jätä hieman vajaaksi sillä mehujuoman pieni hiilihappoisuus saattaa jäätyessään hieman suurentaa jäätyvää ice popsia. Laita pakastimeen, kunnes mehu alkaa jäätyä (n. 1 t).
  2. Työnnä pilli tai tikku jokaisen jääpalan keskelle: varmista, että tikku ei mene pohjaan asti. Laita muotti takaisin pakastimeen ja anna mehun jäätyä kokonaan.
  3. Tarjoa kesäjuhlien tervetulotoivotuksena.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
28 kcal
Proteiini
0 g
Hiilihydraatit
7 g
Rasva
0 g
Tyydyttynyt rasva
0 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,0 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›