Hyppää sisältöön
Ice pops

Ice pops

Ice popsit eli jäätikkarit ilahduttavat lapsia ja aikuisia. Kylmä tikkari viilentää kesäjuhlissa ja toivottaa vieraat tervetulleiksi lystikkäällä tavalla.

Ice pops

Ainekset

tikkaria

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta

Ohje

  1. Sekoita halutessasi likööri mehuun. Voit käyttää myös pelkkää mehujuomaa. Kaada silikonisiin jääpalamuotteihin. Jätä hieman vajaaksi sillä mehujuoman pieni hiilihappoisuus saattaa jäätyessään hieman suurentaa jäätyvää ice popsia. Laita pakastimeen, kunnes mehu alkaa jäätyä (n. 1 t).
  2. Työnnä pilli tai tikku jokaisen jääpalan keskelle: varmista, että tikku ei mene pohjaan asti. Laita muotti takaisin pakastimeen ja anna mehun jäätyä kokonaan.
  3. Tarjoa kesäjuhlien tervetulotoivotuksena.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 30 kcal
Proteiini 0 g
Hiilihydraatti 7,3 g
Rasva 0 g
Tyydyttynyt rasva 0 g
Ravintokuitu 0 g
Suola 0 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Etsi