
Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta-
1 pkt (125 g)
Valio AURA® Gold juustoaValio AURA® Gold on suomalainen, pitkään kypsytetty, aromikas sinihomejuusto herkutteluhetkiin. Sen ainutlaatuisen aromikas maku on…
-
1 pkt (245 g)
Valio Mustaleima™ juustoaValio Mustaleima™ on vähintään 9 kuukautta kypsytetty itkevä emmental. Maultaan vahva ja rikas juusto sopii…
-
1 pkt (350 g)
Valio Karelia® juustoaValio Karelia® on Valion juustomestareiden kunnianosoitus 100-vuotiaalle Suomelle – maukas, täyteläinen ja aromikkaan pehmeä fontal-juusto,…
-
½ rasiaa (à 200 g)
Valio Viola® valkosipuli tuorejuustoaValio Viola® valkosipuli on aromikas vaihtoehto leivän päälle ja se sopii hyvin myös keittoihin ja…
Lisäksi
- 3⅓ dl marinoituja oliiveja
- 100 g ilmakuivattua kinkkua
- 0 kg voileipäkeksejä, esim. grissineitä
- 0 kg tuoretta rosmariinia
Jaa resepti
Ohje
- Ota kypsytetyt juustot lämpenemään huoneenlämpöön väh. 1 h ennen tarjoilua.
- Asettele juustot ja lisäkkeet tarjoiluvadille tai leikkuulaudalle.
- Tarjoa alkuruokana tai illanistujaisten pikkusuolaisena.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
309 kcal
Proteiini
17,5 g
Hiilihydraatti
0,5 g
Rasva
26,3 g
Tyydyttynyt rasva
14,6 g
Ravintokuitu
0,4 g
Suola
2 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- voileipäkeksejä
- tuoretta rosmariinia