Inkivääri-kasvissosekeitto & lohifraîche

Inkivääri-kasvissosekeitto & lohifraîche
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Inkivääri-kasvissosekeitto & lohifraîche

Inkivääri-kasvissosekeitto & lohifraîche

Kasvissosekeittoon saat makua, täyteläisyyttä ja mielenkiintoa höystetyllä crème fraîchella.

Valmistusaika

Työaika
30 min
Yhteensä
30 min

Vaikeustaso

Ruoanlaiton harrastaja
00 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
2 pussia (à 250 g)
kasvissuikaleita
½ pussia (à 200 g)
pakastesipulikuutioita
½ rkl
tuoretta inkivääriä hienonnettuna
1 l
vettä
2
kala- tai kasvisliemikuutiota
¼ tl
sitruunapippuria

Lohifraîche

1 prk (180 g)
50 - 75 g
kylmäsavulohta
½ dl
tilliä

Ohje

  1. Lisää kasvisuikaleet, sipulikuutiot ja hienonnettu inkivääri kiehuvaan veteen. Murenna liemikuutiot joukkoon. Keitä kypsäksi. Mausta.
  2. Soseuta tasaiseksi sauvasekoittimella tai monitoimikoneessa.
  3. Sekoita crème fraîcheen hienonnettu kylmäsavulohi ja tilli. Lusikoi seosta keiton päälle lautasille.
  4. Tarjoa Inkivääri-kasvissosekeitto ruisleivän kanssa.
  5. VINKKEJÄ

  6. Voit korvata kylmäsavulohen seuraavilla vaihtoehdoilla:
  7. - kylmäsavuporolla; mausta seos tillin sijasta persiljalla
  8. - lämminsavulohella (käytä 150 g ruodotonta lohta)

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
35 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
2 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä <a>Valio kuluttajapalvelun</a> kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.