Inkivääri-kasvissosekeitto & lohifraîche

Inkivääri-kasvissosekeitto & lohifraîche
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Inkivääri-kasvissosekeitto & lohifraîche

Inkivääri-kasvissosekeitto & lohifraîche

Kasvissosekeittoon saat makua, täyteläisyyttä ja mielenkiintoa maustetulla crème fraîchella.

Valmistusaika

Työaika
30 min
Yhteensä
30 min

Vaikeustaso

Kokenut kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
2 pussia (à 250 g)
kasvissuikaleita
½ pussia (à 200 g)
pakastesipulikuutioita
½ rkl
tuoretta inkivääriä hienonnettuna
1 l
vettä
2
kala- tai kasvisliemikuutiota
¼ tl
sitruunapippuria

Lohifraîche

1 prk (200 g)
50 - 75 g
kylmäsavulohta
½ dl
tilliä

Ohje

  1. Lisää kasvisuikaleet, sipulikuutiot ja hienonnettu inkivääri kiehuvaan veteen. Murenna liemikuutiot joukkoon. Keitä kypsäksi. Mausta.
  2. Soseuta tasaiseksi sauvasekoittimella tai monitoimikoneessa.
  3. Sekoita crème fraîcheen hienonnettu kylmäsavulohi ja tilli. Lusikoi seosta keiton päälle lautasille.
  4. Tarjoa Inkivääri-kasvissosekeitto ruisleivän kanssa.
  5. VINKKEJÄ

  6. Voit korvata kylmäsavulohen seuraavilla vaihtoehdoilla:
  7. - kylmäsavuporolla; mausta seos tillin sijasta persiljalla
  8. - lämminsavulohella (käytä 150 g ruodotonta lohta)

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
42 kcal
Proteiini
2 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
3 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›