Intialainen broileri-biryani

Intialainen broileri-biryani

Intialaisessa broileri-biryanissa jogurtilla marinoitu broileri yhdistetään mausteisen riisin joukkoon. Voissa paistetut rusinat ja cashewpähkinät antavat ruoalle ihanan loppusilauksen.

Ainekset6 annosta

6 annosta
400 g
broilerin rintafileetä
2
vihreää chiliä
1 tl
tuoretta inkivääriä
2
valkosipulin kynttä
1 dl
tuoretta korianteria
4
sipulia
4 dl
3 dl
basmatiriisiä
½ rkl
kuminaa
½ rkl
kardemummaa
2
kanelitankoa
2 tl
suolaa
tuoretta korianteria

Pinnalle

1 rkl
1 dl
rusinoita
1 dl
cashewpähkinöitä

Ohje

  1. Leikkaa fileet 4:ään osaan. Hienonna chili, inkivääri, valkosipuli ja korianteri. Kuori ja lohko sipulit. Sekoita kulhossa broileri, chili, inkivääri, sipulit, korianteri sekä 2 dl jogurttia. Anna maustua jääkaapissa 2 t.
  2. Kaada broileri-jogurttiseos wokkipannuun tai kattilaan. Kypsennä varovasti n. 15 min
  3. Lisää kiehuvaan veteen kumina, kardemumma ja kanelitangot ja keitä riisi kypsäksi pakkauksen ohjeen mukaan.
  4. Nosta wokkipannuun broileripalojen päälle kypsä riisi. Lisää päälle 2 dl jogurttia ja suola. Kuumenna ja sekoita kevyesti.
  5. Koristele voissa pannulla paistetuilla pähkinöillä ja rusinoilla. Ripottele halutessasi pinnalle hienonnettua korianteria.
  6. Tarjoa naanleipien kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
179 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
21 g
Rasva
7 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
1,1 g
Kalsium
48 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›