Valmistusaika
Aktiivinen
30 min
Yhteensä
30 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
4.25
tähteä viidestä
4 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 400 g hunajamarinoituja broilerin fileesuikaleita
- 2 sipulia
-
1-2 rkl
Valio Oivariini® rasvaaValio Oivariini® on täynnä herkullista makua. Rakastetun maun salaisuus on puhdas suomalainen voi, ja rapsiöljy…
- 1 rkl currya
- 5-6 (n. 500 g) kotimaista omenaa
-
1 rasia
Valio Viola® kevyt paprika-chili tuorejuustoValio Viola® kevyt paprika-chili tuo pientä potkua leivälle, keittoihin tai kastikkeisiin. Levitä pehmeää tuorejuustoa leivälle…
-
2 dl
Valio omenatäysmehuaValio omenatäysmehu raikastaa aamun kuin aamun ja maistuu koko perheelle. Täysmehujen mehupitoisuus on aina 100…
- 0 kg suolaa
- 0 kg hienonnettua persiljaa
Jaa resepti
Ohje
- Paista broilerisuikaleet, hienonnettu sipuli ja curry Oivariini rasvassa. Lisää pannulle kuutioidut omenat. Paista kunnes omenat alkavat pehmetä.
- Lisää tuorejuusto ja omenatäysmehu. Sekoita. Anna kypsyä 5 - 10 min.
- Tarkista suola. Lisää päälle persiljaa. Tarjoa keitetyn riisin kanssa
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
90 kcal
Proteiini
5,9 g
Hiilihydraatti
5,7 g
Rasva
4,6 g
Tyydyttynyt rasva
1,8 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- suolaa
- hienonnettua persiljaa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.