Italialainen vegepannu

Italialainen vegepannu
Tehnyt JaanaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Jaana Valio Koekeittiöstä

Italialainen vegepannu

Italialainen vegepannu

Tomaattipohjainen vegepannu on kiva leivän kanssa syötävä pannuruoka. Tämä arkiruoka valmistuu todella nopeasti ja maut vievät mielen aurinkoiseen Italiaan.

Valmistusaika

Työaika
10 min
hauduttaminen
10 min
Yhteensä
20 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Keskustele reseptistä.

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi! Huomioithan, että vastaamme resepteihin liittyviin kysymyksiin vain <a>Valio Kuluttajapalvelun</a> kautta.

00 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
2 rkl
oliiviöljyä
3 - 4
valkosipulin kynttä hienonnettuna
250 g
kirsikkatomaatteja
1 dl
oliiveja
1 pkt (230 g)
1 prk (400 g)
yrttimaustettua tomaattimurskaa
¾ tl
suolaa
mustapippuria myllystä
5 vartta
timjamia

Pinnalle

3 rkl
vihreää pestoa tai vegaanista pestoa

Ohje

  1. Kuullota pannulla öljyssä hienonnetut valkosipulit. Lisää kirsikkatomaatit, oliivit ja vegekuutiot pannulle. Paista hetki.
  2. Lisää joukkoon tomaattimurska ja mausteet. Anna hautua hetki kannen alla.
  3. Lusikoi pinnalle pestoa ja tarjoile tuoreen leivän kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
121 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
5 g
Rasva
9 g
Tyydyttynyt rasva
1 g
Ravintokuitu
3 g
Suola
0,9 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.