Siirry sisältöön
Italialainen vegepannu

Italialainen vegepannu

Tomaattipohjainen vegepannu on kiva leivän kanssa syötävä pannuruoka. Tämä arkiruoka valmistuu todella nopeasti ja maut vievät mielen aurinkoiseen Italiaan.

Italialainen vegepannu

Ainesosat

annosta

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 2 rkl oliiviöljyä
  • 3-4  valkosipulin kynttä hienonnettuna
  • 250 g kirsikkatomaatteja
  • 1 dl oliiveja
  • 1 pkt (230 g)
    Gold&Green® vegekuutioita
    Gold & Green® vegekuutioista on helppo valmistaa tutut ruoat kasvipohjaisina. Ne on tehty herneproteiinista ja…
    Gold&Green® vegekuutiot 230 g
  • 1 prk (400 g) yrttimaustettua tomaattimurskaa
  • ¾ tl suolaa
  • 0 kg mustapippuria myllystä
  • 5 vartta timjamia

Pinnalle

  • 3 rkl vihreää pestoa tai vegaanista pestoa

Ohje

  1. Kuullota pannulla öljyssä hienonnetut valkosipulit. Lisää kirsikkatomaatit, oliivit ja vegekuutiot pannulle. Paista hetki.
  2. Lisää joukkoon tomaattimurska ja mausteet. Anna hautua hetki kannen alla.
  3. Lusikoi pinnalle pestoa ja tarjoile tuoreen leivän kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 121 kcal
Proteiini 5,3 g
Hiilihydraatti 4,4 g
Rasva 8,5 g
Tyydyttynyt rasva 1 g
Ravintokuitu 2,6 g
Suola 0,9 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • mustapippuria myllystä
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.


Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search