Itämainen broilerimureke

Itämainen broilerimureke

Kananpojan tai broilerin jauheliha on vähärasvaista ja melko miedon makuista. Sen vuoksi se kannattaakin ryydittää broilerille sopivin maustein, kuten currylla ja chilillä.

1 h
keskitaso
111 kcal / 100g
4
8

Ainekset6 annosta

6 annosta

Murekeseos

½ dl
korppujauhoja
1 prk (2,5 dl)
400 g
kananpojan jauhelihaa
1
sipuli
1
kananmuna
½ ruukkua
tuoretta korianteria
¾ tl
suolaa
½ tl
currya
¼ tl
chilijauhetta
mustapippuria myllystä

Lisäksi

2 dl

Ohje

  1. Sekoita korppujauhot ja kermainen kookos. Anna turvota.
  2. Hienonna sipuli ja korianteri. Yhdistä murekkeen kaikki ainekset. Sekoita tasaiseksi massaksi.
  3. Kaada seos esim. pitkänomaiseen uunivuokaan. Tasoita pinta.
  4. Paista 200 asteessa n. 40 min.
  5. Tarjoa mureketta jogurtin ja keitettyjen perunoiden kanssa.

Vinkki

Kylmänä mureke sopii viipaloituna leivän päälle leikkeleeksi.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
111 kcal
Proteiini
10 g
Hiilihydraatit
5 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,8 g
Kalsium
39 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)