Itämainen porkkanasalaatti

Itämainen porkkanasalaatti
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Itämainen porkkanasalaatti

Itämainen porkkanasalaatti

Inkiväärillä höystetty juustoinen porkkanaraaste sopii arkipääruoan lisäkkeeksi.

Valmistusaika

Työaika
20 min
maustuminen
1 h
Yhteensä
1 h 20 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
n. 5 (400 g)
porkkanaa
1 pieni
punasipuli
1 pkt (250 g)
Valio Eila® kotijuustoa

tai 1 prkValio Eila® raejuustoa

Kastike

½ rkl
tuoretta inkivääriä raastettuna
½ dl
rypsiöljyä
2 rkl
sitruunamehua
1 tl
sokeria
ripaus
suolaa
½ tl
kardemummaa

Ohje

  1. Valmista ensin kastike: Sekoita raastettu inkivääri öljy-mehuseokseen. Mausta halutessasi kardemummalla
  2. Raasta porkkana karkealla terällä. Hienonna punasipuli. Yhdistä kaikki ainekset, lisää kotijuusto 1/2 cm:n kuutioina. Jos käytät raejuustoa, valuta siitä ensin ylimääräinen neste pois.
  3. Sekoita joukkoon kastike. Anna maustua jääkaapissa tunti ennen tarjoilua.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
135 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
5 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,6 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›