
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
1 h
Yhteensä
1 h 20 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 5 (400 g) porkkanaa
- 1 pieni punasipuli
-
1 pkt (250 g)
Valio Eila® kotijuustoaValio kotijuusto on perinteinen, vähärasvainen ja leikattava kotijuusto. Maultaan se on mieto, raikas, lempeä ja…
-
1 prk (200 g) Valio Eila® raejuustoa
Voit kokeilla myös -
Kastike
- ½ rkl tuoretta inkivääriä raastettuna
- ½ dl rypsiöljyä
- 2 rkl sitruunamehua
- 1 tl sokeria
- ripaus suolaa
- ½ tl kardemummaa
Jaa resepti
Ohje
- Valmista ensin kastike: Sekoita raastettu inkivääri öljy-mehuseokseen. Mausta halutessasi kardemummalla
- Raasta porkkana karkealla terällä. Hienonna punasipuli. Yhdistä kaikki ainekset, lisää kotijuusto 1/2 cm:n kuutioina. Jos käytät raejuustoa, valuta siitä ensin ylimääräinen neste pois.
- Sekoita joukkoon kastike. Anna maustua jääkaapissa tunti ennen tarjoilua.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
131 kcal
Proteiini
5,2 g
Hiilihydraatti
4,7 g
Rasva
10 g
Tyydyttynyt rasva
2,3 g
Ravintokuitu
1,3 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- suolaa