Jälkkäritortilla

Jälkkäritortilla
Tehnyt IlonaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Ilona Valio Koekeittiöstä

Jälkkäritortilla

Jälkkäritortilla

Puolitetusta vehnätortillasta ja maustetusta rahkasta saa rullattua hauskan jälkiruokatötterön. Kesällä sen voi täyttää rahkalla ja makoisilla marjoilla ja talvella hedelmäkuutioilla.

Valmistusaika

Työaika
15 min
Yhteensä
15 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset6 annosta

6 annosta
3
vehnätortillaa
1 prk (200 g)
200 g
vadelmia ja mustikoita tai mansikoita
sitruunamelissaa tai -basilikaa

Ohje

  1. Puolita tortillat. Levitä päälle rahkaa. Rullaa ne kartion muotoisiksi tötteröiksi. Täytä rahkalla ja marjoilla (lohko mansikat tarvittaessa). Viimeistele halutessasi yrttitupsulla.
  2. Kiedo tortillat serviettiin tai tarjoa pieniin laseihin (esim. snapsilasit) upotettuina.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
150 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
19 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,1 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›