Jälkkäritortilla

Jälkkäritortilla

Puolitetusta vehnätortillasta ja maustetusta rahkasta saa rullattua hauskan jälkiruokatötterön. Kesällä sen voi täyttää rahkalla ja makoisilla marjoilla ja talvella hedelmäkuutioilla.

15 min
helppo
149 kcal / 100g
4
0

Ainekset6 annosta

6 annosta
3
vehnätortillaa
1 prk (200 g)
200 g
vadelmia ja mustikoita tai mansikoita
sitruunamelissaa tai -basilikaa

Ohje

  1. Puolita tortillat. Levitä päälle rahkaa. Rullaa ne kartion muotoisiksi tötteröiksi. Täytä rahkalla ja marjoilla (lohko mansikat tarvittaessa). Viimeistele halutessasi yrttitupsulla.
  2. Kiedo tortillat serviettiin tai tarjoa pieniin laseihin (esim. snapsilasit) upotettuina.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
149 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
19 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
2 g
Ravintokuitu
2 g
Suola
0,1 g
Kalsium
33 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)