Jarmo Kosken kampasimpukoita, paahdettua maa-artisokkaa ja mustatorvisieniä

Reseptiyhteistyö: MasterChef

Jarmo Kosken kampasimpukoita, paahdettua maa-artisokkaa ja mustatorvisieniä

Jarmo Kosken kampasimpukoita, paahdettua maa-artisokkaa ja mustatorvisieniä

Reseptiyhteistyö MasterChef

Jarmo Kosken kampasimpukoita, paahdettua maa-artisokkaa ja mustatorvisieniä

Toisen jakson tehtävänä oli valmistaa annos tuomareiden suosikkiraaka-aineista.

1 Henkilölle
1 h
00 arvostelua

Ainekset1 Henkilölle

Kampasimpukka

6 kpl Kampasimpukoita
1 rkl Öljyä
1 rkl Voita
1/2 kpl Sitruunanmehua
Suola

Paistetut mustatorvisienet

1 kourallinen Mustatorvisieniä
1 rkl Voita
Suola

Rapeat mustatorvisienet

1 kourallinen Mustatorvisieniä
Mustapippuri
Suola

Paahdetut maa-artisokat

8 kpl Maa-artisokkia
Öljyä
Suola

Ohje

  1. Valmista rapeat mustatorvisienet. Paista mustatorvisienet rapeiksi kuivalla pannulla. Mausta pippurilla ja suolalla.
  2. Valmista paistetut mustatorvisienet. Paista sieniä voissa pannulla. Mausta suolalla.
  3. Valmista paahdetut maa-artisokat. Halkaise maa-artisokat, pyörittele öljyssä ja mausta suolalla. Paahda 225 asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.
  4. Valmista kampasimpukat. Paista kampasimpukat nopeasti pannulla voissa ja öljyssä. Mausta suolalla ja sitruunanmehulla.
  5. Kokoa annos. Koristele sitruunalla ja tuoreilla yrteillä.
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Reseptiyhteistyö

MasterChef VIP

Tänä keväänä MasterChefin himoitusta tittelistä kisaa joukko tunnettuja suomalaisia. Julkkisten tähdittämä MasterChef VIP käynnistyy 2.3. Valio on mukana mestarikokin metsästyksessä.

Tutustu ohjelmaan

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.