Jauheliha-punajuurikastike

Jauheliha-punajuurikastike
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Jauheliha-punajuurikastike

Jauheliha-punajuurikastike

Perinteinen jauhelihakastike saa makua ja väriä punajuuresta, ja punajuuri tuo kivaa vaihtelua klassikkokastikeeseen.

Valmistusaika

Työaika
20 min
Yhteensä
20 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

11 arvostelu

Ainekset4 annosta

4 annosta
400 g
naudanjauhelihaa, rasvaa 10 %
1
sipuli
2 rkl
200 g
etikkapunajuurta
1 rkl
vehnäjauhoja
5 dl
vettä
1
kasvisliemikuutio
1 rasia (200 g)
1 tl
sokeria
½ tl
suolaa

Pinnalle

venäläistä suolakurkkua

Ohje

  1. Ruskista jauheliha ja hienonnettu sipuli Oivariini rasvassa pannulla. Raasta punajuuret karkealla terällä ja lisää pannulle, paista hetki.
  2. Lisää vehnäjauho, vesi ja liemikuutio. Anna kiehua hetken aikaa kannen alla.
  3. Lisää paloiteltu sulatejuusto ja sekoita, kunnes se on sulanut. Mausta
  4. Lisää kastikkeen päälle pieniä kurkkukuutioita. Tarjoa perunasoseen kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
110 kcal
Proteiini
7 g
Hiilihydraatit
2 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
1,0 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›