Jauhelihakastike

Jauhelihakastike

40 min
helppo
72 kcal / 100g
6
3

Perinteinen jauhelihakastike muuntuu tomaattiseksi saat lisäämällä ohjeen mukaisesti joukkoon tomaattimurskaa. Kokeile myös chilillä maustettua, jos olet voimakkaampien makujen ystävä.

Ainekset

4 annosta
2 tl
400 g
vähärasvaista naudan jauhelihaa
½ pussia (à 200 g)
pakastesipulikuutioita
1 pussi (200 g)
kasvissuikaleita
1 tlk (500 g)
yrttimaustettua tomaattimurskaa
2 - 3 dl
vettä
1
lihaliemikuutio
2 ½ dl
n. 1/2 tl
suolaa
½ dl
persiljaa

Ohje

  1. Ruskista jauheliha pannulla Oivariini rasvassa. Lisää pannulle sipuli. Sekoittele. Lisää kasvissuikaleet, tomaattimurska, vesi ja lihaliemikuutio. Anna kiehua kannen alla hiljalleen n. 20 min.
  2. Lisää Valio ruoka 5%. Kiehauta. Lisää ripaus suolaa. Ripota pinnalle persiljaa.
  3. Tarjoa keitetyn riisin, perunoiden tai pastan kanssa.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
72 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
3 g
Rasva
4 g
Suola
0,6 g
Ravintokuitu
1 g
Kalsium
18 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)