Jauhelihapasteijat

Jauhelihapasteijat
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Jauhelihapasteijat

Jauhelihapasteijat

Jauhelihapasteijat maistuvat herkullisena pikkusuolaisena sekä yhdessä kuumien juomien kanssa.

Valmistusaika

Työaika
1 h 15 min
uunissa
12 min
Yhteensä
1 h 27 min

Vaikeustaso

Kokenut leipoja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

33 arvostelua

Ainekset28 kpl

28 kpl
250 g
250 g
4 dl
vehnäjauhoja
1 tl
leivinjauhetta

Täyte

200 g
vähärasvaista naudan jauhelihaa
1
sipuli
½ tl
pippurisekoitusta
1
kasvisliemikuutio
1 prk (150 g)
1
keitetty kananmuna
½ dl
hienonnettua persiljaa

Ohje

  1. Valmista taikina. Sekoita rahkaan pehmeä voi. Lisää vehnäjauho-leivinjauheseos. Sekoita nopeasti tasaiseksi. Muotoile taikina suorakaiteeksi ja kääri kelmuun. Anna kovettua jääkaapissa ennen kaulintaa
  2. Valmista täyte. Ruskista jauheliha pannulla. Lisää hienonnettu sipuli sekä pippurisekoitus, murennettu liemikuutio ja crème fraîche. Anna kiehahtaa. Nosta pannu levyltä ja anna jäähtyä. Lisää keitetty, hienonnettu muna
  3. Kauli taikina 3 mm:n paksuiseksi levyksi. Ota muotilla ympyränmuotoisia paloja. Jaa täyte paloille. Sivele reunat vedellä ja taita puolikuun muotoon. Ummista reunat haarukalla painellen. Voitele munalla ja pistele haarukalla. Paista uunin keskiosassa 250 asteessa 10 - 12 min tai kunnes kypsiä

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
293 kcal
Proteiini
9 g
Hiilihydraatit
17 g
Rasva
21 g
Tyydyttynyt rasva
12 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,8 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›