Reseptiyhteistyö MasterChef Suomi
MasterChef-kauden ensimmäisenä tehtävänä oli valmistaa oman keittokirjan kansiannos. Jenny valmisti paistettua kuhaa, hernepyrettä, yrttiöljyä, pikkelivihanneksia ja beurre blanc -kastiketta.
100 g | kuha filettä |
4 kpl | varsiparsakaaleja |
2 dl | sokeriherneitä |
1 nippu | persiljaa |
1 dl | rapsiöljyä |
2 | sipulia |
½ | valkosipulia |
1 dl | valkoviiniä |
2 dl | omenaviinietikkaa |
2 | limeä |
150 g | voita |
2 rkl | kermaa |
½ dl | ruokosokeria |
suolaa |
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.