Jogurttijäätelö

Jogurttijäätelö

Jogurttijäätelö maistuu kuumana kesäpäivänä tuoreiden marjojen tai vaikkapa hunajan kanssa. Jäätelön voit tehdä myös ilman jäätelökonetta. Massaa kannattaa tällöin sekoittaa muutaman kerran pakastuksen aikana, jotta rakenteesta tulee kuohkea.

Ainekset4 annosta

4 annosta
2
valkuaista
½ dl
sokeria
3 dl
Valio kreikkalaista jogurttia

tai 3 dlValio turkkilaista jogurttia
½ dl
glukoosisiirappia

Ohje

  1. Vaahdota valkuaiset. Lisää sokeri vähitellen vaahdotuksen aikana.
  2. Sekoita jogurtin joukkoon glukoosisiirappi. Nostele valkuaisvaahto lopuksi sekaan. Kaada seos jäätelökoneeseen ja anna käydä, kunnes massa on jäätynyt jäätelöksi.
  3. Säilytä valmis jäätelö pakastimessa kannellisessa rasiassa tai tarjoa heti.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
135 kcal
Proteiini
8 g
Hiilihydraatit
14 g
Rasva
5 g
Tyydyttynyt rasva
3 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,1 g
Kalsium
75 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)