Reseptiyhteistyö Jonna Leppänen
Kokeile brunssitarjoiluun helppoja ja herkullisia marjacurdilla höystettyjä leipiä! Valmista curdit ohjeen mukaan, anna tekeytyä jääkaapissa muutama tunti. Levitä paahdetun leivän päälle marjacurdia, banaanisiivuja ja tuoreita marjoja - koristele kookoshiutaleilla tai mintunlehdillä. Mustikkacurdin, banaanin ja paahtoleivän yhdistelmä on kokeilun arvoinen!
Vadelmacurd | |
---|---|
200 g | vadelmia |
2 dl | hillosokeria |
1 kpl | varsi tuoretta (vahvaa) minttua |
2 kpl | keltuaista |
100 g | |
Mustikkacurd | |
200 g | mustikoita |
2 dl | hillosokeria |
2 kpl | keltuaista |
100 g | |
kardemummaa | |
Tarjoiluun | |
Paahtoleipää | |
banaania | |
tuoreita marjoja | |
kookoshiutaleita | |
Mintunlehtiä | |
1 kpl | Valio Keisarinna® kristallinen gouda juusto |
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.