Joonaksen tortellini alla funghi e cipolla

Reseptiyhteistyö: MasterChef Suomi

Joonaksen tortellini alla funghi e cipolla

Joonaksen tortellini alla funghi e cipolla

Reseptiyhteistyö MasterChef Suomi

Joonaksen tortellini alla funghi e cipolla

Neljännen jakson teemana oli ”Inspiroidu Italiasta”. Joonas valmisti portobello-parmeasaanitortellinit.

1 Henkilölle
1 h
00 arvostelua

Ainekset1 Henkilölle

140 g
00-jauhoja
140 g
vehnäjauhoja
2 rkl
vettä
5
kananmunan keltuaista
1
kananmuna
1
suuri sipuli
2
portobello-sientä
100 g
parmesaania
2
salvianlehteä
rapsiöljyä paistamiseen
voita paistamiseen

Ohje

  1. Tee jauhoista, kananmunista sekä vedestä pastataikina, anna levätä 30 minuuttia.
  2. Silppua sipulit ja sienet, paista ne kypsiksi rapsiöljyssä, lisää voita.
  3. Aja sipulit ja sienet parmesaanin kanssa tasaiseksi massaksi.
  4. Tee pastataikinasta neliön muotoisa tortellineja, pursota keskelle pieni määrä täytettä.
  5. Taita tortellinien vastakkaiset kulmat yhteen muodostaen kolmioita, sen jälkeen kolmion päädyt yhteen jolloin tortellinin muoto syntyy pyöreäksi.
  6. Keitä tortellinit runsaasti suolatussa kiehuvassa vedessä 1 min.
  7. Siirrä tortellinit pannulle, lisää voita, salviaa ja pastan keitinvettä.
  8. Kuullota sienet pannulla ja siirrä ne lautasille, nosta päälle salvianlehdet ja raasta parmesaania.
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Reseptiyhteistyö

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.