Juhanin ruusunlehtipannacotta, mehustettuja herukoita ja vadelmaa

Reseptiyhteistyö: MasterChef 2020

Juhanin ruusunlehtipannacotta, mehustettuja herukoita ja vadelmaa

Juhanin ruusunlehtipannacotta, mehustettuja herukoita ja vadelmaa

Reseptiyhteistyö MasterChef 2020

Juhanin ruusunlehtipannacotta, mehustettuja herukoita ja vadelmaa

MasterChefin kymmenennessä jaksossa kilpailijat valmistivat pää- ja jälkiruoka-annokset, joissa molemmissa tuli käyttää villiyrttejä. Juhani valmisti jälkiruoaksi ruusunlehti pannacottan mehustetuilla herukoilla ja vadelmalla.

1 Henkilölle
30 min
00 arvostelua

Ainekset1 Henkilölle

Pannacotta

1,5 dl Maito
1,5 dl kerma
2 kpl liivatetta
1 dl sokeria
1 dl ruusunlehtiä

Sokeriliemi

1 dl Vettä
20 g Sokeria
1 dl Herukanlehtiä

Ohje

  1. Valmista pannacotta. Keitä maito, kerma ja sokeri. Kun seos kiehuu, ota heti pois liedeltä. Lisää joukkoon ruusunlehdet ja uuttua noin 20 minuuttia kelmun alla. Siivilöi ja lisää kuumaan pannacottaseokseen liotetut liivatelehdet. Aseta haluttuihin astioihin ja anna hyytyä noin 20 minuuttia jääkaapissa.
  2. Valmista sokeriliemi. Laita kaikki raaka-aineet kattilaan ja kiehauta. Ota pois liedeltä ja anna maustua noin 30 minuuttia. Siivilöi sokeriliemi. Pyöritä valkoherukat ja vadelmat sokeriliemessä.
  3. Kokoa annos.
Tämä on yhteistyökumppanin tekemä resepti. Valio Koekeittiö ei ole testannut reseptiä, eikä Valio voi siksi taata reseptin toimivuutta.
Reseptiyhteistyö

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›