
Valmistusaika
Aktiivinen
1 h
Yhteensä
1 h
Vaikeustaso
-
Ruoanlaiton harrastaja
Arvostele
2
tähteä viidestä
2 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 kg jauhoisia perunoita
- 3 (300 g) porkkanaa
- 4 (300 g) punajuurta
-
2 dl
Valio ruokakermaa Kolme juustoaLaktoositon Valio ruokakerma kolme juustoa sopii kaikkeen ruoanvalmistukseen ja suolaisiin leivonnaisiin. Se kestää hyvin kuumennusta…
- 1 tl suolaa
- 0 kg mustapippuria
Jaa resepti
Ohje
- Kuori perunat ja juurekset. Puolita perunat. Leikkaa punajuuret ja porkkanat pienemmiksi paloiksi, sillä niiden kypsymisaika on pidempi kuin perunan. Laita kattilaan. Lisää vettä sen verran, että ainekset peittyvät. Anna kiehua kypsiksi.
- Valuta vesi pois ja soseuta sähkövatkaimella. Muusiin saa jäädä joukkoon hiukan karkeampia paloja. Lisää ruokakermaa sen verran, että saat muusista sopivan paksuista. Vatkaa muusi kuohkeaksi. Kuumenna kiehuvaksi. Mausta makusi mukaan. (Lisää halutessasi nokare voita tai Oivariini rasvaa.)
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
63 kcal
Proteiini
1,6 g
Hiilihydraatti
10,4 g
Rasva
1,2 g
Tyydyttynyt rasva
0,6 g
Ravintokuitu
1,3 g
Suola
0,5 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria