Siirry sisältöön
Testattu Valio koekeittiössä

Juusto-broilerinapit ja sinappikastike

Broilerin jauhelihalla saa vaihtelua arkiruokaan. Täytä juusto-broilerinapit juustokuutioilla. Tarjoile mausteteisten perunoiden ja smetanaisen sinappikastikkeen kera.

Juusto-broilerinapit ja sinappikastike
Juusto-broilerinapit ja sinappikastike

Ainesosat

kpl

Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.

Lue lisää annosmäärien muuttamisesta
  • 500 g broilerin jauhelihaa
  • 1 dl korppujauhoja
  • 1 prk (200 g)
    Valio Keittiön kermaviiliä laktoositon
    Valio Keittiön avulla keittiössä on helpompi onnistua ja innostua! Valio Keittiön laktoositon kermaviili sopii monipuolisesti…
    Valio Keittiön kermaviili 200 g laktoositon
  • 1 pala (100 g) purjoa hienonnettuna
  • 1 kananmuna
  • 1 tl suolaa
  • 0 kg mustapippuria myllystä
  • 2 tl paprikajauhetta

Täyte

  • 150 g
    Valio Ritari® juustoa
    Valio Ritari® on luonteikas kermajuusto, jota kypsytetään aina vähintään yhdeksän kuukautta. Sen maku on ylväs,…
    Valio Ritari® e300 g

Sinappikastike

  • 1 prk (120 g)
    Valio Keittiön smetanaa
    Valio smetana on täyteläistä maultaan ja koostumukseltaan. Perinteiseen tapaan kermasta hapatettu smetana sopii esimerkiksi kylmiin…
    Valio smetana 120 g laktoositon
  • ½ rkl sinappia
  • 1 tl sokeria
  • 0 kg mustapippuria myllystä
  • ½ dl hienonnettua persiljaa

Ohje

  1. Yhdistä jauheliha, korppujauhot ja kermaviili. Sekoita. Lisää hienonnettu purjo, muna ja mausteet. Anna taikinan turvota n. 10 min
  2. Kuutioi juusto. Muotoile taikinasta lihapullia. Lado pullat pellille leivinpaperin päälle. Paina jokaisen pullan päälle juustokuutio tai sulje kuutio pullan sisään.
  3. Kypsennä 225 asteessa n. 20 min. Valmista kastike yhdistämällä aineet keskenään.
  4. Tarjoa lihapullia sinappikastikkeen ja perunasoseen tai mausteisten viipaleperunoiden kanssa.

Vinkki

Voit käyttää myös naudan- tai lampaanjauhelihaa.

Reseptin ravintosisältö / 100 g

Energia 185 kcal
Proteiini 13,4 g
Hiilihydraatti 4,7 g
Rasva 12,4 g
Tyydyttynyt rasva 6,6 g
Ravintokuitu 0,5 g
Suola 0,8 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
  • mustapippuria myllystä
  • mustapippuria myllystä
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa

Kysyttävää reseptistä?

Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Search