Juusto-hedelmäsalaatti

Juusto-hedelmäsalaatti

Mehukkaat hedelmät, maukas juusto ja lempeä vaniljakastike muodostavat herkullisen jälkiruoan. Kaiken kruunaa rapea pähkinärouhe.

Ainekset4 annosta

4 annosta
200 g
leipäjuustoa
2
omenaa tai päärynää
150 g
vihreitä viinirypäleitä
3 (200 g)
luumua
1 - 2 dl (à 2,5 dl)
½ dl
pähkinärouhetta

Ohje

  1. Viipaloi juusto ja kuutioi omenat. Halkaise pestyt rypäleet ja poista siemenet. Paloittele pestyt luumut. Vaahdota vaniljakastike
  2. Asettele ainekset kauniisti lautasille ja kaada päälle vaniljakastike. Ripottele päälle pähkinärouhetta.
  3. Tarjoile heti.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
129 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
8 g
Rasva
8 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,1 g
Kalsium
186 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›