Juusto-hedelmätikut

Juusto-hedelmätikut

Kotijuustosta ja hedelmistä syntyy hauska välipala. Tarjoile jälkiruokana mintunmakuisen, suklaisen kermavaahdon kanssa.

Ainekset8 kpl

8 kpl
1 pkt (250 g)
1 pieni tlk (230/140 g)
ananasrenkaita
pala (n. 400 g)
makeaa melonia

Tarjoiluun

2 ½ dl
1 ½ rkl
sokeria
1 ½ rkl
kaakaojauhetta
¾ dl
Marianne crush -rouhetta

Ohje

  1. Kuutioi juusto. Paloittele ananasviipaleet ja meloni.
  2. Pujota juustoa ja hedelmiä varrastikkuihin.
  3. Vatkaa kerma vaahdoksi. Sekoita keskenään sokeri ja kaakaojauhe. Sihtaa kermavaahtoon. Sekoita. Lisää karamellirouhe.
  4. Tarjoa juusto-hedelmätikkuja maustetun kermavaahdon kanssa jälkiruoaksi

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
143 kcal
Proteiini
4 g
Hiilihydraatit
6 g
Rasva
11 g
Tyydyttynyt rasva
6 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,3 g
Kalsium
131 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›