Juusto-hedelmätoukat

Juusto-hedelmätoukat
Tehnyt IlonaValio KoekeittiöValio KoekeittiöstäTehnyt Ilona Valio Koekeittiöstä

Juusto-hedelmätoukat

Juusto-hedelmätoukat

Hauska välipala tai juhlatarjottava. Kun juusto saa uuden muodon, maistuu persoonallinen makupala myös perheen pienimmille.

Valmistusaika

Työaika
30 min
Yhteensä
30 min

Vaikeustaso

Kokenut kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mitä muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset6 juustovarrasta

6 juustovarrasta
½ pkt (à 500 g)
Valio Luomu™ gouda juustoa

tai pktValio Luomu™ maasdam juustoa
siemenettömiä viinirypäleitä , vihreitä ja tummia
tuoretta rosmariinia
mustia seesaminsiemeniä

tai kokonaisia neilikoita

Lisäksi

puisia varrastikkuja

Ohje

  1. Juusto-hedelmätoukkien päät: Ota juustosta pallomaisia paloja meloni-/palloraudalla. Tee juuresveitsen kärjellä pienet syvennykset pallopalaan. Työnnä siihen rosmariinista tuntosarvet. Tee silmät seesaminsiemenistä tai neilikoista.
  2. Toukan vartalot: Pese ja kuivaa viinirypäleet. Ota juustopalasta omenaporalla tankoja. Leikkaa ne puoliksi.
  3. Rakenna toukat tikuttamalla varrastikun päähän ensin pallomainen pää ja sen perään vuorotellen juustopaloja sekä viinirypäleitä.
  4. Tarjoa lastenjuhlissa tai välipalana.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
270 kcal
Proteiini
18 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
20 g
Tyydyttynyt rasva
12 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
1,3 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›