Juusto-hedelmätoukat

Juusto-hedelmätoukat

30 min
keskitaso
270 kcal / 100g
0
0

Hauska välipala tai juhlatarjottava. Kun juusto saa uuden muodon, maistuu persoonallinen makupala myös perheen pienimmille.

Ainekset

6 juustovarrasta
½ pkt (à 500 g)
siemenettömiä viinirypäleitä , vihreitä ja tummia
tuoretta rosmariinia
mustia seesaminsiemeniä

Lisäksi

puisia varrastikkuja

Ohje

  1. Juusto-hedelmätoukkien päät: Ota juustosta pallomaisia paloja meloni-/palloraudalla. Tee juuresveitsen kärjellä pienet syvennykset pallopalaan. Työnnä siihen rosmariinista tuntosarvet. Tee silmät seesaminsiemenistä tai neilikoista.
  2. Toukan vartalot: Pese ja kuivaa viinirypäleet. Ota juustopalasta omenaporalla tankoja. Leikkaa ne puoliksi.
  3. Rakenna toukat tikuttamalla varrastikun päähän ensin pallomainen pää ja sen perään vuorotellen juustopaloja sekä viinirypäleitä.
  4. Tarjoa lastenjuhlissa tai välipalana.

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
270 kcal
Proteiini
18 g
Hiilihydraatit
4 g
Rasva
20 g
Suola
1,3 g
Ravintokuitu
0 g
Kalsium
596 mg
D-vitamiini
0 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)