Juusto-kaalisalaatti

Juusto-kaalisalaatti
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Juusto-kaalisalaatti

Juusto-kaalisalaatti

Emmental sopii coleslaw-salaattiin kaalin ja porkkanan joukkoon mainiosti. Rouskuva lisuke maistuu erinomaisesti grilliruokien lisänä.

Valmistusaika

Työaika
25 min
tekeytyminen
1 h
Yhteensä
1 h 25 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

00 arvostelua

Ainekset6 annosta

6 annosta
500 g
keräkaalia
½ tl
suolaa
2 (200 g)
porkkanaa
1 tlk (227/145 g)
ananasmurskaa valutettuna
1 pussi (150 g)
Valio Emmental raastetta

tai 1 prkValio raejuustoa

Kastike

1 prk (200 g)
Valio kermaviiliä

tai 2 dlValio turkkilaista jogurttia
1 rkl
sitruunamehua
1 rkl
sinappia
1 rkl
sokeria
¼ tl
mustapippuria

Ohje

  1. Suikaloi kaali ohueksi. Lisää joukkoon suola. Anna seistä huoneenlämmössä noin tunnin ajan. Valuta irronnut neste pois.
  2. Raasta kuoritut porkkanat karkeaksi raasteeksi. Lisää porkkanaraaste, ananasmurska ja juustoraaste tai raejuusto kaalin joukkoon.
  3. Sekoita kastikkeen aineet keskenään ja yhdistä salaattiin. Anna makujen tasaantua jääkaapissa.
  4. Tarjoa grillatun lihan, nakkien, bratwurstin tai lihapullien kanssa

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
103 kcal
Proteiini
5 g
Hiilihydraatit
6 g
Rasva
6 g
Tyydyttynyt rasva
4 g
Ravintokuitu
1 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›