Juusto-lohipihvit ja korianterivoi

Juusto-lohipihvit ja korianterivoi

Tuoreella korianterilla maustettu voi sopii loistavasti yhteen kalan kanssa. Lohesta ja kotijuustosta syntyy uunin lämmössä herkullinen ruoka.

Ainekset4 annosta

4 annosta
600 g (ruodotonta)
lohifileetä
mustapippuria
suolaa
½ pkt (à 250 g)

Korianterivoi

1 ruukku
tuoretta korianteria tai persiljaa
¼ dl

Ohje

  1. Leikkaa filee ohuiksi, noin 1 - 1 1/2 cm:n viipaleiksi. Laita puolet viipaleista voidellun uunivuoan pohjalle. Mausta mustapippurilla ja suolalla
  2. Sekoita korianterivoin aineet keskenään ja levitä puolet kalaviipaleille. Viipaloi kotijuusto ja nostele päälle. Laita loput kalaviipaleet juuston päälle. Levitä pinnalle loppu korianterivoi ja ripottele vielä mustapippuria ja suolaa.
  3. Kypsennä uunissa 200 asteessa 20 min. Tarjoa keitettyjen perunoiden tai riisin kanssa

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
206 kcal
Proteiini
17 g
Hiilihydraatit
1 g
Rasva
15 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,4 g
Kalsium
98 mg
D-vitamiini
6 µg

Ravintosisältö / 100g. Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen. Lisätietoja ›