Juusto-lohipihvit ja korianterivoi

Juusto-lohipihvit ja korianterivoi
TehnytValio KoekeittiöValio Koekeittiö
Valio

Juusto-lohipihvit ja korianterivoi

Juusto-lohipihvit ja korianterivoi

Tuoreella korianterilla maustettu voi sopii loistavasti yhteen kalan kanssa. Lohesta ja kotijuustosta syntyy uunin lämmössä herkullinen ruoka.

Valmistusaika

Työaika
20 min
uunissa
20 min
Yhteensä
40 min

Vaikeustaso

Aloitteleva kokkaaja

Mitä mieltä olet reseptistä?

Katso mita muut sanovat ja jaa omat kokemuksesi!

22 arvostelua

Ainekset4 annosta

4 annosta
600 g (ruodotonta)
lohifileetä
mustapippuria
suolaa
½ pkt (à 250 g)

Korianterivoi

1 ruukku
tuoretta korianteria tai persiljaa
¼ dl

Ohje

  1. Leikkaa filee ohuiksi, noin 1 - 1 1/2 cm:n viipaleiksi. Laita puolet viipaleista voidellun uunivuoan pohjalle. Mausta mustapippurilla ja suolalla
  2. Sekoita korianterivoin aineet keskenään ja levitä puolet kalaviipaleille. Viipaloi kotijuusto ja nostele päälle. Laita loput kalaviipaleet juuston päälle. Levitä pinnalle loppu korianterivoi ja ripottele vielä mustapippuria ja suolaa.
  3. Kypsennä uunissa 200 asteessa 20 min. Tarjoa keitettyjen perunoiden tai riisin kanssa

Reseptin ravintosisältö / 100g

Energia
206 kcal
Proteiini
17 g
Hiilihydraatit
1 g
Rasva
15 g
Tyydyttynyt rasva
5 g
Ravintokuitu
0 g
Suola
0,4 g

Tiedot ovat suuntaa antavia.

Kommentit (0)

Etkö löytänyt sopivaa?

Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.

Tämä verkkopalvelu käyttää evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, tilastoimiseen sekä mainosten näyttämiseen.Lisätietoja ›