
Valmistusaika
Aktiivinen
20 min
Passiivinen
20 min
Yhteensä
40 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
- Uuni200°C
Arvostele
3
tähteä viidestä
1 arviota
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainekset
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 600 g lohifileetä (ruodotonta)
- 0 kg mustapippuria
- 0 kg suolaa
-
½ pkt (à 250 g)
Valio Eila® kotijuustoaValio kotijuusto on perinteinen, vähärasvainen ja leikattava kotijuusto. Maultaan se on mieto, raikas, lempeä ja…
Korianterivoi
- 1 ruukku tuoretta korianteria tai persiljaa
-
25 g
Valio voita sulatettunaKun Valio vuonna 1905 perustettiin voinvientiliikkeeksi, maailma oli hyvin erilainen kuin nyt. Valio voi kirnutaan…
Jaa resepti
Ohje
- Leikkaa filee ohuiksi, noin 1 - 1 1/2 cm:n viipaleiksi. Laita puolet viipaleista voidellun uunivuoan pohjalle. Mausta mustapippurilla ja suolalla
- Sekoita korianterivoin aineet keskenään ja levitä puolet kalaviipaleille. Viipaloi kotijuusto ja nostele päälle. Laita loput kalaviipaleet juuston päälle. Levitä pinnalle loppu korianterivoi ja ripottele vielä mustapippuria ja suolaa.
- Kypsennä uunissa 200 asteessa 20 min. Tarjoa keitettyjen perunoiden tai riisin kanssa
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
192 kcal
Proteiini
16,2 g
Hiilihydraatti
0,5 g
Rasva
14,1 g
Tyydyttynyt rasva
4,2 g
Ravintokuitu
0,2 g
Suola
0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
HUOM! Ravintosisällöissä ei ole mukana seuraavia aineksia:
- mustapippuria
- suolaa