Valmistusaika
Aktiivinen
15 min
Yhteensä
15 min
Vaikeustaso
-
Aloitteleva kokkaaja
Arvostele
0
tähteä viidestä
0 arvostelua
Miltä maistui?
Katso lisää reseptejä
Ainesosat
annosta
Huomioi: Annosmäärän muutos perustuu tekniseen laskukaavaan. Laskuri saattaa muuttaa mitan grammoiksi täsmällisen määrän ilmoittamiseksi. Varmista alkuperäisestä ohjeesta raaka-aineiden mittasuhteet tarvittaessa. Annosmäärän muuttaminen on itse huomioitava mm. paistoastian koossa ja paistoajassa. Huomioi ohjetekstiä lukiessa, että teksti ei muutu annosmäärän mukaisesti.
Lue lisää annosmäärien muuttamisesta- 1 rapea salaattikerä
- 2 omenaa
-
150 g
Valio Oltermanni® juustoaValio Oltermanni® on Suomen suosituin kermajuusto, joka on etenkin lapsiperheiden mieleen. Se on murukoloinen juusto,…
- 100-150 g lämminsavulohta viipaleina
- 1 sitruuna
Kastike
-
2 dl (200 g)
Valio A+™ kreikkalainen luonnonjogurttia rasvatonValio A+™ kreikkalainen luonnonjogurtti rasvaton on yllättävän täyteläinen rasvaton maustamaton jogurtti. Raikas, maultaan pehmeä, laktoositon…
-
1 dl
Valio 3 hedelmän mehuaValio 3 hedelmän mehu on aivan erityisen ihana aamiaismehu! Rypäle-, appelsiini- ja passiohedelmämehujen sekoitus on…
- 2 rkl makeaa sinappia
Jaa resepti
Ohje
- Revi salaatti vadille. Kuutioi omenat ja viipaloi juusto
- Asettele ainekset salaatin päälle, lohi pieninä paloina päällimmäiseksi. Koristele vati sitruunalohkoilla.
- Sekoita kastikkeen aineet. Tarjoa salaatin kanssa.
Katso lisää reseptejä
Jaa resepti
Reseptin ravintosisältö / 100 g
Energia
87 kcal
Proteiini
5,7 g
Hiilihydraatti
4,5 g
Rasva
4,7 g
Tyydyttynyt rasva
2,3 g
Ravintokuitu
0,8 g
Suola
0,3 g
Tiedot ovat suuntaa antavia.
Ravintosisältöarvot ovat suuntaa antavia, esim. kuidun määrä voi vaihdella eri valmisteissa
Kysyttävää reseptistä?
Voit lähettää palautetta ja kysymyksiä Valion kuluttajapalvelun kautta.
Etkö löytänyt sopivaa?
Hae parhaat reseptit onnistuvaan kotikokkaukseen kattavasta reseptihausta. Löydä reseptit erilaisiin ruokavalioihin, ajankohtaisiin sesonkeihin, satokauden raaka-aineisiin, ruoanlaittoon ja leivontaan.